នឹងបង្កើតផលិតផលថ្មី ប្លែក បាត់ដំបង៖ រំលឹកឡើងវិញថាកាលពីប្រមាណ៤ថ្ងៃមានកូនខ្មែរយើងបានលើកឡើងថា ” ខ្ញុំបាទឈ្មោះ គិមវ៉ាង បញ្ចប់ការសិក្សានៅឆ្នាំ២០១៧ នៃសាកលវិទ្យាល័យបាត់ដំបង
បរិញ្ញាបត្រជំនាញ វិទ្យាសាស្ត្រចំណីអាហារ។ ខ្ញុំបានសំរេចចិត្តធ្វើមីល្ពៅនេះឡើងក្នុងគោលដៅជួយទិញល្ពៅពីកសិករខ្មែរហើយមានរសជាតិខុសគេ ពណ៌
បរិញ្ញាបត្រជំនាញ វិទ្យាសាស្ត្រចំណីអាហារ។ ខ្ញុំបានសំរេចចិត្តធ្វើមីល្ពៅនេះឡើងក្នុងគោលដៅជួយទិញល្ពៅពីកសិករខ្មែរហើយមានរសជាតិខុសគេ ពណ៌
នឹងបង្កើតផលិតផលថ្មី ប្លែក បាត់ដំបង៖ រំលឹកឡើងវិញថាកាលពីប្រមាណ៤ថ្ងៃមានកូនខ្មែរយើងបានលើកឡើងថា ” ខ្ញុំបាទឈ្មោះ គិមវ៉ាង បញ្ចប់ការសិក្សានៅឆ្នាំ២០១៧ នៃសាកលវិទ្យាល័យបាត់ដំបង
បរិញ្ញាបត្រជំនាញ វិទ្យាសាស្ត្រចំណីអាហារ។ ខ្ញុំបានសំរេចចិត្តធ្វើមីល្ពៅនេះឡើងក្នុងគោលដៅជួយទិញល្ពៅពីកសិករខ្មែរហើយមានរសជាតិខុសគេ ពណ៌
បរិញ្ញាបត្រជំនាញ វិទ្យាសាស្ត្រចំណីអាហារ។ ខ្ញុំបានសំរេចចិត្តធ្វើមីល្ពៅនេះឡើងក្នុងគោលដៅជួយទិញល្ពៅពីកសិករខ្មែរហើយមានរសជាតិខុសគេ ពណ៌
ល្អមិនមានជាតិគីមីទេ ។ ដោយឡែកព្រោះតែមានការទទួលស្គាល់ពីមហាជនច្រើនអោយ ។ យ៉ាងណាមិញថ្ងៃនេះផងដែល មានទូរស្សន៌ក្នុងស្រុកមួយបានចុះយកព័តមាន ពីនិសិ្សតម្នាក់នេះផង លោក លើកឡើងបន្ថែម លោក និងស្នើរសុំសិទ្ធកម្មសិទ្ធបញ្ញា តាមក្រសួងដូចជាសុខាភិបាល និងក្រសួងផ្សេងៗដែលពាក់ព័ន្ធ ក្នុងអត្តន័យរក្សា នូវគុណភាព មិនមានការក្លែងបន្លំ ឬក៌ដាក់បន្ថែមគីមីអ្វីលើ មីរបស់លោកទេ ប្រិយមិត្តចង់ជ្រាបច្បាស់សូមទស្សនាវីឌីអូខាក្រោម
0 comments:
Post a Comment